Levnedsmiddel

Vi arbejder med:

Sund og hjemmelavet mad

Levnedsmiddel er for dig som:

  1. Gerne vil arbejde i højt tempo
  2. Har lyst til at lære at lave sund og nærende mad
  3. Drømmer om at blive kok, cater, slagter, bager eller konditor
  4. Vil prøve kræfter med friske råvarer og madlavning fra bunden

Vi bruger gode råvarer og foretrækker at lave maden fra bunden.

På levnedsmiddellinjen bliver du en del af et team, som hver dag i røg og damp og i et hæsblæsende tempo, laver frokost til skolens elever og medarbejdere.

Vi lægger vægt på at lave sund mad, som lige så godt kan være udenlandsk som dansk. Du vil bl.a. lære at bage brød, lave råkost, smørrebrød og hovedretter – alt sammen i utallige variationer.

I 2016 blev køkkenet nøglehulscertificeret, hvorfor vi har særlig fokus på sund og nærende mad, der lever op til Sundhedsstyrelsen krav for nøglehulsmærket mad.

Af og til laver vi mad ud af huset til arrangementer af forskellig art – også uden for den normale skoletid! Har du lyst til at blive en del af teamet og få nye venner – så er levnedsmiddellinjen noget for dig.

Vores produktioner

Her kan du se nogle eksempler på opgaver vi har lavet for interne og eksterne kunder

Vores undervisere på Levnedsmiddel

Silke Lüders

Silke Lüders

Linjeleder for Levnesmiddel

Helle Brun Jessen

Helle Brun Jessen

Linjeleder for Levnesmiddel

Få en rundvisning

Her finder du os

Copyright © Sydfyns ErhvervsForskole
Copyright © Sydfyns ErhvervsForskole