Hvad hvis jeg ikke kan komme i skole?

For at du kan få noget ud af at være elev hos os, er det vigtig, at du møder op. Derfor gør vi meget ud af, at du møder stabilt.
Når du kommer om morgenen, registrerer din linjeleder, at du er kommet, og sker der ændringer i dit fremmøde i løbet af dagen, registrerer vi også det.

Hvis du er syg, eller af andre årsager er akut forhindret i at møde, så er det dit ansvar at give din linjeleder besked.

Du skal selv ringe til linjelederen inden kl. 8.15 om morgenen, ikke din kammerat eller din mor! Gør du ikke det, forsøger vi at få fat på dig pr. telefon. Lykkes det ikke, sender vi Marianne ud hvor du bor, for at se hvordan det står til med dig.

Skal du til lægen, tandlægen eller lign. Skal det så vidt muligt ligge uden for normal skoletid. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er det dit ansvar at give linjelederen besked i god tid.

SMS – Serivce
Vi har også det vi kalder en ”sms-service”. Den fungerer sådan, at vi sender en sms til den person, som du har anført som din kontaktperson, hvis du melder dig syg, eller hvis du udebliver (er blevet væk uden at give besked). Dette sker helt automatisk og kan ikke fravælges.

Sygemelding

Er du syg skal du SELV ringe til din linjeleder.
Sygemelding skal gives over telefonen og ikke på sms.

Kontakt skolen på
62 22 41 10

Få en rundvisning

Her finder du os

Copyright © Sydfyns ErhvervsForskole
Copyright © Sydfyns ErhvervsForskole